Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren ketting

Zilveren ketting verkopen

Draag jij je zilveren ketting niet meer en wil je deze verkopen? Bezoek dan onze inkoopwinkel in Amsterdam en ontvang direct uitbetaling in cash. Kettingen in alle maten zijn welkom, zelfs kapotte zilveren inleveren kopen wij van je in. Benieuwd hoeveel jouw zilver waard is? Kom dan snel bij ons langs met je zilveren ketting en ontdek het zelf! Een zilveren ketting verkopen doe je bij Goud Verkopen Amsterdam.

Zilveren ketting verkopen Amsterdam
Zilveren ketting inkoop Amsterdam

Direct geld voor jouw zilveren ketting

Zilver verkopen doe je eenvoudig en snel in onze inkoopwinkel in Amsterdam. Breng jouw zilveren ketting en andere sieraden bij ons langs en we gaan direct voor je aan de slag met een gratis taxatie. Tijdens deze taxatie gaan we naar of jouw ketting van massief zilver is gemaakt. Dit is belangrijk omdat uitsluitend massief zilver geld oplevert. Verzilverde kettingen vertegenwoordigen helaas geen zilverwaarde voor de inkoop. Door te zoeken naar keurtekens op het sieraad kunnen wij vaststellen of het om echt zilver gaat. Bij zilver verkopen zijn de keurtekens van belang. Deze keurtekens bevatten dan meestal ook het het getal “925” (eerste gehalte zilver) of “835” (tweede gehalte zilver). Hierna wordt jouw ketting nauwkeurig gewogen en ontvang je van ons de beste inkoopprijs per gram.

Actuele inkoopprijzen

Wij maken gebruik van de meest actuele zilverkoers om onze inkoopprijzen te berekenen. Wil je zilver aan ons verkopen, dan hebben wij altijd jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig om de transactie te voltooien. Het inkoopbedrag betalen wij hierna direct aan je uit. Zo heb je snel geld om aan iets nieuws te besteden of om op te sparen voor later. Een afspraak maken voor de zilver inkoop is niet nodig, kom gewoon langs tijdens onze openingsuren en wij gaan meteen voor je aan de slag. Heb je ook andere zilveren sieraden of voorwerpen die je niet meer draagt of gebruikt? Je kan gelijk je zilveren sieraden verkopen als je langskomt. Deze kun je samen met jouw zilveren ketting bij ons inwisselen voor cash.

Wij gebruiken de meest actuele zilverkoers om onze inkoopprijzen te berekenen.

Zilveren ketting verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren ketting naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren ketting direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!