Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Chopard verkopen

Chopard verkopen

Je Chopard horloge verkopen doe je bij een betrouwbare inkoper. We tonen interesse in verschillende modellen horloges van dit merk. Chopard is een Zwitserse fabrikant van luxe horloges maar brengt ook sieraden en accessoires op de markt. Het was Louis-Ulysse Chopard die in 1860 dit bedrijf oprichtte. Sinds 1963 is het bedrijf in handen van de Duitse familie Scheufele.

De bekende Chopard fabriek is in 1974 verhuisd naar de Zwitserse gemeente Meyrin. Twee jaar later, in 1976, startte de productie van de bekende Chopard horloges met de vrij zwevende diamant. Later kwamen hier sporthorloges bij. Chopard heeft wereldwijd naam weten te maken. Sinds 1988 is het bedrijf zakelijk partner van de Mille Miglia autorally en sinds 2002 officiële tijdwaarnemer van de Grand Prix van Monaco.

Chopard verkopen

Maakt zowel klassieke als sportieve horloges.

Bekende Chopard horloge modellen

Een Chopard horloge kan een hoge waarde hebben. Zo werd in 2015 een Chopard polshorloge van het model “Happy Diamond” voor maar liefst $ 1,67 miljoen geveild. Natuurlijk zijn er nog veel meer populaire modellen verkrijgbaar.

Mille Miglia
De Chopard Mille Miglia reeks bestaat uit horloges die populair zijn bij autosportfans maar ook bij andere liefhebbers. Het retro design refereert naar raceauto’s. Bepaalde modellen zijn in limited edition uitgebracht en hierdoor zeer interessant voor verzamelaars.

Happy Sport
De Happy Sport serie bestaat uit een kast van 18-karaats goud, edelstaal of bio ollar. Het gaat hier om sportieve en elegante dameshorloges die zijn afgewerkt met diamanten.

Imperiale
Van Chopard is er ook de Imperiale serie, deze is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Hierbij is er keuze tussen een gouden of edelstalen kast. De horloges uit deze serie zijn voorzien van prachtige edelstenen.

Overige Chopard horloges

Natuurlijk zijn dit niet de enige modellen die van het horlogemerk Chopard verkrijgbaar zijn. Net zo populair zijn de volgende series:

  • Happy Diamonds
  • Ice Cube
  • Classic
  • Moritz
  • La Strada

Ter ere van de 70e verjaardag van het filmfestival van Cannes werd de Chopard Palme D’Or met diamantenversiering uitgebracht.

Chopard verkopen

Laat je horloge gratis taxeren

Chopard horloge verkopen

Een (tweedehands) Chopard horloge is verkrijgbaar vanaf enkele honderden euro’s waarbij de prijzen kunnen oplopen tot meer dan € 10.000,-. Je Chopard horloge verkopen kan dus aardig wat opleveren. Het is belangrijk dat je voor de beste prijs gaat. Kom met je Chopard horloge naar ons toe, we taxeren dit direct. Onbeschadigde en originele horloges hebben een hogere waarde. Neem het originele doosje en waardepapieren mee, hiermee ontvang je een hogere prijs.

Je ontvangt van ons een vrijblijvend bod, dit maakt je Chopard horloge verkopen er een stuk makkelijker op. Wanneer je akkoord bent met ons bod dan regelen we de overdracht. We betalen contant uit maar kunnen het geld ook op je rekening storten. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in andere luxe horlogemerken. Mocht je deze voor verkoop aan willen bieden, neem ze dan gerust mee.

Chopard verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Chopard horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Chopard horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!