Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Sieraden verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Sieraden verkopen
Bulgari sieraad verkopen

Bulgari sieraad verkopen? Onze ervaren inkoopspecialisten helpen je graag verder met een gratis taxatie en spoedige uitbetaling.

Cartier sieraad verkopen

Jouw Cartier sieraad verkopen in Amsterdam kan ter plekke in onze winkel. Kom vandaag nog bij ons langs voor een vrijblijvende inkooptaxatie!

Chaumet sieraad verkopen

Een Chaumet sieraad verkopen regel je direct in onze inkoopwinkel. Wij taxeren gratis je vintage of gedragen sieraden en betalen direct uit.

Chopard sieraad verkopen

Wil je jouw Chopard sieraad verkopen, kom vandaag bij ons langs. Onze specialisten helpen je met gratis taxatie en geven je een goed bedrag.

Piaget sieraad verkopen

Een Piaget sieraad verkopen is zo geregeld. Wij staan voor je klaar met een gratis inkooptaxatie en een eerlijke prijs voor jouw sieraden.

Pomellato sieraad verkopen

Je Pomellato sieraad verkopen doe je bij onze merkspecialisten. Kom langs met jouw kostbaarheden en ontdek hoeveel ze waard zijn.

Tiffany & Co sieraad verkopen

Tiffany & Co. sieraad verkopen? Dit gewilde merk kopen wij graag van je in. Bezoek onze taxateurs en ontvang direct cash voor jouw gedragen sieraden.

Van Cleef & Arpels sieraad verkopen

Wil je een Van Cleef & Arpels sieraad verkopen? Breng jouw juwelen langs voor een gratis taxatie en ontvang gelijk geld voor iets nieuws.

Sieraden verkopen

W

ij hebben allemaal sieraden in huis. Voor sommige van ons behoort een gouden ketting, oorbellen of een verzameling ringen tot een vast onderdeel van onze outfit. Maar hoe vaak komt het voor dat jouw sieraden jarenlang in de la blijven liggen? Omdat ze niet meer bij je stijl passen, je ring nu te klein of te groot blijkt te zijn, of omdat je jouw sieraden niet meer over straat durft te dragen.

Dan is de keuze voor sieraden verkopen snel gemaakt. Waarom deze kostbaarheden stof laten vangen, wanneer je ook jouw oude sieraden kunt inwisselen voor cash? Dit kan bij ons direct en snel in Amsterdam. Je ontvangt eerst een mondelinge offerte waarna je zelf kunt beslissen of je wilt overgaan tot een definitieve verkoop.

Om de waarde van jouw sieraden te bepalen, gaan onze inkoopspecialisten jouw armband, ring, ketting of oorbellen zorgvuldig bekijken aan de hand van een aantal punten, waaronder authenticiteit, gebruiksporen, verkoopbaarheid en uiteraard ook de waarde van het edelmetaal. Hierna kunnen we je een passend bod doen die je ook direct in geld kunt ontvangen.

 

C

artier, Chopard, Piaget… om maar een drietal geliefde merksieraden op te noemen. Deze merksieraden blijven namelijk waardevolle items die bij een tweedehandsverkoop een aardig bedrag kunnen opbrengen. Belangrijk hierin is de staat en de aanwezigheid van de originele doos en papieren. Hoe completer, des te groter het bedrag die je van ons kunt ontvangen.

Uiteraard kunt u bij ons ook naamloze sieraden verkopen, zolang deze maar van massief edelmetaal, bijvoorbeeld goud, platina of zilver, zijn vervaardigd. In dit geval zijn karaatgehalte en gewicht bepalend voor de inkoopprijs. Deze prijs is namelijk altijd afhankelijk van de meest actuele edelmetaalkoersen en kan per dag dus verschillen.

Kom je bij ons jouw merksieraden verkopen? Dan is het goed om dat voorbereid te doen. Je kunt eerst bellen naar de winkel om een tijd af te spreken, of kom gewoon langs en wij zullen u waar mogelijk ter plekke helpen. Neem zowel uw aangeboden sieraden mee als een geldige identiteitsbewijs – deze hebben wij altijd nodig om de transactie te verwerken.  

 

Sieraden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw sieraden naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw items direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!