Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

8 Karaat goud

33,3% puur goud

8 karaat goud verkopen

Door een laag percentage puur goud zijn 8 karaat sieraden een zeer toegankelijke optie voor mensen met een klein budget. Heb jij 8 karaat goud in handen? Dan komt dit sieraad hoogstwaarschijnlijk uit Duitsland. In Nederland mag zo’n laag karaatgehalte namelijk niet in de vorm van een nieuw sieraad als goud worden verkocht. Toch zit er weldegelijk voor een klein deel puur goud in een 8 karaat gouden sieraad of voorwerp en aan de hand van dit percentage kopen wij het goud van je in.

Amsterdam Goud Verkopen
Percentage goud33%
Amsterdam Goud Verkopen

8 Karaat Sieraden Verkopen

Wanneer je 8 karaat goud aan ons verkoopt, ontvang je een inkoopprijs gebaseerd op 33,3% zuiver goud.  Dit wordt vaak in het sieraad aangeduid met 333. Veel mensen vragen zich af waarom sieraden in verschillende karaatgehaltes worden gemaakt. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de draagbaarheid. Ten eerste is puur goud zeer kostbaar, dus hoe meer puur goud in een sieraad zit, des te prijziger. Daarnaast is puur goud van nature zeer zacht en moet het met een ander metaal vermengd worden om het gouden sieraad stevig en draagbaar te maken. Gouden sieraden verkopen kunt u doen bij Goud Verkopen Amsterdam.

Verkoop vandaag jouw goud

Wil jij 8 karaat goud verkopen? Dat kan bij ons. Onze inkoopexperts staan klaar om jouw sieraden gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na deze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen als je dat wenst. De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Ben jij benieuwd hoeveel dit oplevert? Kom dan vandaag zonder afspraak bij ons langs!

Voornamelijk Duitse sieraden bevatten 8 karaat goud.

8 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 8 karaat gouden sieraad naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 8 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!