Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

9 Karaat goud

37,5% puur goud

9 karaat goud verkopen

Sieraden met een gehalte van 9 karaat zijn door een laag percentage aan puur goud een populaire optie voor mensen met een beperkt budget. Heb jij een 9 kt gouden sieraad? Dan komt dit goud hoogstwaarschijnlijk uit Engeland. Daar komt 9 karaat goud nog veel voor. Dit in tegenstelling tot Nederland waar zo’n laag karaatgehalten niet als nieuw sieraad verkocht mag worden. 9 Karaat goud verkopen kan bij Goud Verkopen Amsterdam. Toch zit er weldegelijk voor een klein deel puur goud in een 9 karaat gouden sieraad of voorwerp en aan de hand van dit percentage kopen wij het goud van je in.

375 goud verkopen Amsterdam
Percentage goud38%
Amsterdam Goud Verkopen

Jouw 9 Karaat Sieraden Verkopen

Wanneer je 9 karaat goud aan ons verkoopt, ontvang je een inkoopprijs gebaseerd op 37,5 % zuiver goud. Als er een keurmerk in het sieraad is gestempeld, dan ziet u in de meeste gevallen het getal 375. Sieraden worden namelijk in verschillende karaatgehaltes gemaakt. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de draagbaarheid. Ten eerste is puur goud een zeer kostbaar metaal, dus hoe meer puur goud in een sieraad zit, des te prijziger. Daarnaast is puur goud van zeer zacht en moet deze met een ander metaal vermengd worden om het steviger en draagbaar te maken.

Contant geld voor oud goud

Wil jij 9 karaat goud verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden sieraden gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten. Goud verkopen is makkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam. De prijs die je voor jouw oude goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Ben jij benieuwd hoeveel dit oplevert? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs!

9 karaat goud is vooral populair in Groot-Brittannië.

9 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 9 karaat gouden sieraad naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 9 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!