Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Tiffany & Co. sieraden verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Sieraden verkopen > Tiffany & Co. sieraden verkopen

Tiffany & Co. sieraden verkopen

Designer sieraden zijn al heel wat jaren erg in trek– ook tweedehands of vintage. Daarom kan Tiffany & Co sieraden verkopen een mooie prijs opleveren. Het bedrijf Tiffany & Co. staat ook wel bekend onder de naam Tiffany’s. Het gaat hier om een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe juwelen en accessoires voor vrouwen en voor mannen. Maar hoe is het merk Tiffany’s ontstaan? Het bedrijf werd in 1837 door juwelier Charles Tiffany opgericht. In de 20e eeuw kreeg het bedrijf dankzij de tactiek van zoon Louis Tiffany op grote schaal naamsbekendheid.

Als merk doet Tiffany & Co. het erg goed. Het spreekt tot de verbeelding mede dankzij de 1961 filmklassieker ‘Breakfast at Tiffany’s’ met actrice Audrey Hepburn in de hoofdrol. Ook de turkoois blauwe doosjes zijn een favoriet. In 2018 bedroeg de netto omzet maar liefst $ 4,4 miljard. Meer dan 325 winkels wereldwijd verkopen de luxe juwelen die dit concern toebehoren. In 2021 werd Tiffany & Co aan de Franse multinationale onderneming LVMH verkocht.

Bekend van de film ‘Breakfast at Tiffany’s’

Collectie van Tiffany & Co.

De juwelen van Tiffany’s kenmerken zich door gekleurde edelstenen. Vooral de edelstenen morganiet, tsavorrite en spodumeen worden veel gebruikt. Er zijn zeer veel verschillende sieraden van dit merk verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de ringen die een luxe uitstraling hebben. Er is keuze uit verschillende designs en luxe materialen. Een voordeel van deze sieraden is dat ze redelijk betaalbaar zijn.

Binnen de collectie van Tiffany & Co. kom je ook armbanden, oorringen, hangertjes en trouwringen tegen. Voor ieder wat wils dus. Sommige juwelen zijn voorzien van een of meerdere diamantjes, andere sieraden zijn van gemaakt van zilver of goud zonder gebruik te maken van edelstenen of andere versieringen.

Koraaljuwelen van Tiffany’s

Tot het jaar 2004 waren koraaljuwelen van Tiffany’s verkrijgbaar. In dat jaar is het bedrijf vanwege de slechte gezondheid van de oceaan gestopt met de verkoop van koraaljuwelen. Sinds het jaar 2000 steunt Tiffany & Co. het behoud van koraal in de zee en geeft hier zelfs subsidies voor uit. Nieuwe koraaljuwelen zijn dus niet meer verkrijgbaar, dit maakt de oudere en vintage juwelen van dit merk zeer gewild. Dit betekent ook een hogere prijs voor dit soort juwelen. Tiffany & Co. verkopen kan daarom erg interessant zijn. Benieuwd hoeveel dit jou kan opleveren? Wij helpen je graag verder met een gratis taxatie. Ook voor andere merken, zoals Pomellato sieraden verkopen, kun je bij ons terecht.

Tiffany sieraden inkoop verkopen

Heb je het originele doosje nog?

Tiffany & Co. verkopen

Van plan om je Tiffany & Co. sieraad te verkopen? We zijn inkoper van grote juweliersmerken waaronder Tiffany’s, Rolex, van Cleef & Arpels en vele andere merken. Voor de verkoop van Tiffany’s juwelen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom met het sieraad naar ons toe en neem eventueel het originele doosje mee. We taxeren het sieraad ter plaatse. Dit taxeren is klaar terwijl je wacht. Hierna ontvang je van ons een vrijblijvend bod.

Hoe komt ons bod tot stand? Tijdens het taxeren letten we op verschillende zaken waaronder het merk en model (de collectie), jaar van uitgifte en natuurlijk de staat waarin het sieraad verkeerd. Ons bod is altijd goed, wanneer je Tiffany & Co. wil verkopen dan ontvang je contant geld of we storten het op je rekening. Loop vrijblijvend bij ons binnen.

Tiffany & Co. sieraden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Tiffany & Co. sieraden naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Tiffany & Co. sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!