Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Gouden ring

Gouden ring verkopen

Gouden ringen zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Juist hierdoor kan het voorkomen dat je op een gegeven moment je gouden ring wil verkopen. Misschien omdat deze je niet meer past of omdat je je ring niet meer bij jouw stijl vindt passen. Welke reden je ook hebt om jouw gouden ring van de hand te doen, wij staan voor je klaar met een gratis taxatie van je gouden ring en andere sieraden. Gouden ringen verkopen is bij Goud Verkopen Amsterdam mogelijk.

Ring goud verkopen

Verkoop jouw gouden ring vandaag

Heb jij een of meerdere gouden ringen die je zou willen verkopen? Dat kan bij ons direct in de winkel. Een afspraak maken is niet nodig; je bent tijdens onze openingstijden welkom om jouw gouden ring aan te bieden voor de verkoop. Bij een bezoek aan onze winkel gaan wij dan na, aan de hand van het karaatgehalte en gewicht van je sieraad, wat deze vandaag de dag oplevert. Nederlandse sieraden zijn doorgaans gemaakt uit 14 karaat goud. 14 Karaat goud verkopen in sieraden zoals een ring is bij Goud Verkopen Amsterdam mogelijk. Dit gebeurt altijd volgens de meest actuele goudkoersen. Geelgoud, witgoud, roségoud of een combinatie alle soorten gouden ringen – met of zonder diamanten of andere edelstenen – zijn even interessant om bij ons aan te bieden in ruil voor directe betaling. Laat je gouden ringen daarom niet in liggen wanneer je ze niet meer draagt. Zo kan je het geld die je ervoor ontvangt besteden aan iets nieuws.

Altijd direct geld

Natuurlijk wil je een goede prijs ontvangen voor jouw oude ring. Bij ons kan je daarom altijd rekenen op de meest actuele inkoopprijzen voor goud. Wij houden de internationale goudkoers voortdurend in de gaten zodat wij jou het hoogste bedrag mogelijk kunnen uitbetalen. Jij beslist dus altijd zelf of je het bedrag waard vindt om afscheid te nemen van je goud. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunnen wij de transactie meteen voltooien. Het enige wat wij van je nodig hebben is jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) en je adresgegevens. Het geld ontvang je direct in contanten of via een overschrijvingen naar je bankrekening. Ben jij benieuwd hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Kom dan met je gouden ring vandaag bij ons langs!

Bij ons kan je altijd rekenen op de meest actuele inkoopprijzen voor gouden ringen.

Gouden ring verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw gouden ring naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw gouden ring direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!