Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Cartier verkopen

Cartier horloge verkopen

Cartier specialiseert zich sinds 1847 in luxe sieraden waaronder horloges, armbanden en kettingen. De vraag naar tweedehands luxe horloges stijgt. Jouw Cartier verkopen levert een goede prijs op. Al helemaal wanneer je naar de geschiedenis en exclusiviteit van dit merk kijkt.

Dit Frans juweliershuis werd in 1847 opgericht. Toch was het pas in het jaar 1904 toen goudsmid Louis Cartier het eerste originele polshorloge op de markt bracht. Na 1918 (einde Eerste Wereldoorlog) verhuisde Cartier naar Zwitserland. Van hieruit is het doorgegroeid tot een van de meest bekende en grootste sieradenmerken wereldwijd.

Cartier sinds 1847

Cartier horlogemodellen

Onder het sieradenmerk Cartier zijn vijf verschillende horlogemodellen verkrijgbaar. Ondanks deze beperkte keuze worden deze horloges wel als statussymbool gezien. Overigens is elk model weer in verschillende variaties verkrijgbaar. Wil je een Cartier horloge verkopen dan kun je in ieder geval vertrouwen op de populariteit hiervan.

Santos
De Cartier Santos is het oudste model op het gebied van Cartier horloges .De luchtvaartpionier Alberto Santos-Dumont vroeg aan Louise Cartier om een handzamer klokje dan het zakhorloge te maken. Hierop werd het eerste polshorloge, de Cartier Santos ontwikkeld. Het model bestaat uit een rechthoekige kast waarbij het uurwerk bevat.

Tank
Een opvolger van dit horloge is de Cartier Tank. Ontwikkeld voor soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog in loopgraven verbleven. Dit model werd een stuk sterker dan zijn voorganger. De benaming Tank is te danken aan het horlogebandje met stalen plaatjes, lijkend op de rupsband van een tank.

Pacha, Roadster & Panthère

Pacha
Hierna volgde de Cartier Pacha. Een Cartier horloge dat speciaal voor vrouwen is ontworpen. Dit model is dan ook een stuk kleiner dan andere modellen.

Roadster
Ook autocoureurs hadden behoefte aan een goed polshorloge. In de jaren 60 werd de Cartier Roadster op de markt gebracht. Dit model is voorzien van een chronograaf die de snelheid meet. De horlogekast heeft ronde vormen en ziet er hierdoor anders uit dan de eerste twee modellen.

Panthère
De Cartier Panthère is de laatste van de vijf Cartiermodellen. Het gaat hier om een kleine vierkante horlogekast met Romeinse cijfers. Vanwege de compacte afmeting is dit model populair bij vrouwen.

Welk Cartier horloge heb jij?

Cartier horloge verkopen - de beste prijs

Wil je een Cartier horloge verkopen dan ga je natuurlijk voor de best mogelijke prijs. Er zijn een aantal zaken die de prijs bepalen. De waarde van je Cartier horloge bepalen we ter plaatse. We houden actuele inkoopprijzen in de gaten, maar er is nog veel meer waar we rekening mee houden.

Bijvoorbeeld de staat van onderhoud. Wil je een Cartier horloge verkopen dan is het belangrijk dat deze in goede tot zeer goede staat is. Zijn er krasjes of andere beschadigingen aanwezig? Dit verlaagt de waarde, maar dan kunnen we nog steeds een goede prijs geven.

Heb je de originele doos en papieren van het Cartier horloge nog, dan vragen we je om dit mee te nemen. Dit verhoogt de waarde weer, neem dus zeker alles mee. Een Cartier horloge verkopen of andere sieraden verkopen is snel geregeld, je ontvangt contant geld of we storten het op je rekening. Kom daarom vandaag nog langs in onze inkoopwinkel in Amsterdam!

Cartier verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Cartier horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Cartier horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!