Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren oorbellen

Zilveren oorbellen verkopen

Heb je zilveren oorbellen die je niet meer draagt en wil je deze verkopen? Breng jouw zilver dan naar onze inkoopwinkel en ontvang direct geld. Wij kunnen alle soorten zilveren sieraden van je inkopen, waaronder zilveren oorbellen. Let wel op dat zilver inkoop op gewicht gaat. Daarom is het raadzaam om meerdere zilveren sieraden tegelijk bij ons in te leveren. Zilver verkopen gaat gemakkelijk en discreet bij ons. Dus wanneer je uitgekeken bent op jouw zilveren oorbellen of wanneer je deze niet meer bij jouw stijl vindt passen, kan je deze makkelijk inwisselen voor uitbetaling in contanten. Kom langs en ontdek hoeveel wij jou kunnen uitbetalen!

Zilver oorbellen verkopen
Zilver verkopen oorbel

Gratis taxatie van jouw zilveren oorbellen

Het is goed te begrijpen dat je snel wilt weten wat jouw zilver gaat opleveren. Daarom ontvang je altijd eerst een gratis taxatie van onze inkoopexperts. Een taxatie houdt in dat we nagaan of jouw oorbellen gemaakt zijn van massief zilver. Het is belangrijk om dit te controleren omdat alleen massief zilver ingewisseld kan worden voor geld. Zijn jouw oorbellen verzilverd, dan gaat het om zo’n dun laagje zilver dat deze helaas geen zilverwaarde heeft. Massief zilver is goed te herkennen door een merktekentje of het getal “925” (eerste gehalte zilver) of het getal “835” (tweede gehalte zilver). Na de taxatie kopen wij jouw zilver op gewicht in tegen de beste inkoopprijs per gram.

Altijd inkoopprijzen

Zilver verkopen is geen ingewikkelde zaak. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele zilverkoers om onze inkoopprijs te berekenen. Voor de inkoop van zilver hebben wij altijd jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning)  nodig om de transactie te registreren. Zilveren oorbellen verkopen kan bij ons direct tegen betaling. Zo heb je geld om te besteden aan iets nieuws of om te sparen voor later. Een afspraak maken voor de zilver inkoop is bij ons niet nodig, kom gewoon langs tijdens onze openingsuren en wij gaan meteen voor je aan de slag. Heb je andere zilveren sieraden om te verkopen? Deze kun je samen met jouw zilveren oorbellen bij ons inleveren voor cash. Benieuwd hoeveel dit jouw zilveren oorbellen oplevert? Bezoek ons vandaag bij Goud Verkopen Amsterdam!

Wij maken altijd gebruik van actuele inkoopprijzen door de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten te houden. 

Zilveren oorbellen verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren oorbellen naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren oorbellen direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!