Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren horloge

Zilveren horloge verkopen

Het gebruik van zilveren broches is in de afgelopen decennia uit de mode geraakt. Veel mensen beschouwen broches als ouderwets en dat is dan ook vaak de reden dat zulke items jarenlang in de sieradendoos blijven liggen. Ben jij jouw sieradendoos nu aan het opruimen en vraag je je af waar je met jouw zilveren broche en andere zilveren sieraden terecht kan? Breng dan binnenkort een bezoek aan onze inkoopwinkel en lever oud zilver in tegen de beste inkoopprijs. Zilver sieraden verkopen of wel zilver inkoop gaat op gewicht. Daarom is dit vooral interessant wanneer je van plan bent om meerdere sieraden tegelijk te verkopen. Wil je weten hoeveel dit jou kan opleveren? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Zilveren zakhorloge verkopen
Horloge zilver verkopen

Inkoop van zilveren horloges

Het verkopen van oud zilver is zeer eenvoudig. Bovendien hoef je bij ons geen afspraak te maken om een bezoek te brengen aan ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver, goud en overig edelmetaal. Onze taxatie is bedoeld om jouw zilveren broche te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Is jouw broche niet van massief zilver gemaakt, maar verzilverd, dan heeft dit helaas geen zilverwaarde. Verzilverde sieraden vertegenwoordigen zo goed als geen zilverwaarde. Om deze reden kunnen wij alleen massief zilveren sieraden van je inkopen. Massief zilver is goed te herkennen door een merktekentje of bijvoorbeeld door het getal “925” (eerste gehalte zilver) of “835”  (tweede gehalte zilver). Zodra wij dit hebben vastgesteld, wordt de inkoopwaarde berekend door het totaalgewicht aan zilver te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Actuele inkoopprijzen gegarandeerd

Natuurlijk wil je de beste prijs ontvangen voor jouw zilveren horloge. Daarom houden wij de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten zodat wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs kunnen bieden voor jouw zilveren horloge. Wanneer je beslist om jouw zilver horloge in te wisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Een zilveren horloge verkopen is dus niet zo ingewikkeld. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag ontvang je direct in contanten of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en ontdek het zelf met het verkopen van jouw zilveren horloge bij Goud Verkopen Amsterdam!

Wij houden de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten zodat we jou de beste inkoopprijs kunnen geven. 

Zilveren horloge verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!