Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Gouden streeksieraad

Gouden streeksieraad verkopen?

Streeksieraden zijn voorwerpen die niet vaak gedragen worden. Veel mensen hebben zo’n streeksieraad geërfd van een ouder of van een grootouder. Wanneer je niets met het goud doet zou je ervoor kunnen kiezen om jouw gouden streeksieraad te verkopen. Welke reden je ook hebt om jouw goud van de hand te doen, wij helpen je graag verder met een gratis taxatie en de beste actuele inkoopprijs. Goud verkopen in Amsterdam is makkelijk en discreet bij ons. Kom direct met uw gouden streeksieraden langs.

Inkoop goud streeksieraad

VERKOOP JOUW GOUDEN STREEKSIERAAD

Heb jij een of meerdere gouden streeksieraaden die je zou willen verkopen? Dat kan direct bij ons in de winkel. Een afspraak maken is niet nodig; tijdens onze openingstijden ben je welkom om jouw gouden streeksieraad aan te bieden voor de verkoop. Aan de hand van het karaatgehalte en gewicht van je sieraad kunnen wij je snel vertellen wat deze vandaag de dag oplevert. Dit gebeurt altijd volgens de meest actuele goudkoersen. Gouden sieraden verkopen dan snel en discreet bij ons. Zowel goud en andere edelmetalen kun je bij ons aanbieden in ruil voor directe uitbetaling. Laat je gouden streeksieraad daarom niet in liggen wanneer je het niet draagt. Zo kan je het geld die je ervoor ontvangt besteden aan iets anders.

Altijd direct geld

Natuurlijk wil je een goede prijs ontvangen voor jouw goud. Gouden streeksieraden verkopen in Amsterdam is makkelijk en discreet. Daarom gaan wij altijd uit van de meest actuele goudinkoopprijs. Wij houden de internationale goudkoers voortdurend in de gaten zodat wij jou het hoogste bedrag mogelijk kunnen uitbetalen. Jij beslist dus altijd zelf of je het bedrag waard vindt om afscheid te nemen van je goud. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij direct van je inkopen. Het enige wat wij van je nodig hebben is jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) en je adresgegevens. Het geld ontvang je in contanten of via een overschrijvingen naar je bankrekening. Benieuwd hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Bezoek ons vandaag met je gouden streeksieraden!

Wij houden de internationale goudkoers voortdurend in de gaten zodat wij jou het hoogst mogelijke bedrag kunnen uitbetalen.

Gouden streeksieraad verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw gouden streeksieraad naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw gouden streeksieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!