Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

800 zilver

80% puur zilver

800 zilver verkopen

Zilveren gebruiksvoorwerpen worden niet van puur zilver gemaakt, maar van een legering. Dit betekent dat het zilver gemengd is met een ander metaal. Het percentage zuiver zilver wordt dan aangeduid met een getal. In dit geval is dat het getal 800. Wanneer je dit als een percentage zou uitdrukken, spreken we van 80% puur zilver. Op het moment dat je oud zilver komt inleveren ontvang dus ook een inkoopprijs gebaseerd op deze zuiverheid. Oud zilver verkopen is dus bij ons mogelijk. Benieuwd hoeveel dit jou oplevert? Bezoek ons zonder afspraak en profiteer van onze actuele inkoopprijzen!

800 zilver verkopen Amsterdam
Percentage zilver80%
zilver 800 verkopen Amsterdam

Hoe herken je 800 zilver?

Voor veel mensen is het niet altijd even duidelijk hoe je 800 zilver kan herkennen. Dit kan aan de hand van  officiële keurmerken. Omdat 800 zilver ook derde gehalte zilver wordt genoemd, worden grote zilveren voorwerpen in Nederland gekeurd met een afbeelding van een leeuw vergezeld met “III”. Kleinere voorwerpen krijgen vaak een “Z800” stempel. Nederlandse zilver is altijd gekeurd. Zie je geen keurmerk of een hele andere soort stempel in het zilver, dan is de kans groot dat jouw object verzilverd is. In dit geval gaat het slechts een dun laagje zilver. Het spreekt voor zich dat wij alleen massief zilveren objecten kunnen inkopen. Zilver verkopen is bij ons discreet en snel.

Verkoop direct jouw zilver

800 zilver kopen wij in volgens een actuele inkoopprijs. Deze prijs is altijd gekoppeld aan de zilverkoers en beweegt mee. De inkoop van zilver gaat op gewicht, dus hoe zwaarder jouw zilveren item, des te meer dit oplevert. Je kant uiteraard ook zilver van verschillende gehaltes tegelijk aan ons verkopen. Wil jij weten hoeveel jouw zilver waard is? Onze inkoopspecialisten staan tijdens onze openingsuren voor je klaar. Een afspraak maken is niet nodig. Neem alle items mee naar onze inkoopwinkel en hou je geldige legitimatiebewijs bij de hand, deze hebben wij van je nodig om de inkoop te registreren.

800 zilver wordt ingekocht aan de hand van actuele inkoopprijzen.

800 zilver verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 800 zilver object naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 800 zilver direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!