Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren manchetknopen

Zilveren manchetknopen verkopen

Heb je zilveren manchetknopen die je niet meer draagt en wil je deze verkopen? Breng jouw oude zilver dan naar onze inkoopwinkel en ontvang direct geld. Wij kopen alle soorten zilveren sieraden van je in, direct en zonder afspraak.  Zilver inkoop gaat altijd op gewicht gaat. Daarom is het raadzaam om meerdere zilveren sieraden tegelijk bij ons in te leveren. Zilveren sieraden verkopen is dus interessant als je een grote hoeveelheid hebt. Ben je dus uitgekeken op jouw zilveren manchetknopen of vind je ze niet meer bij jouw stijl vindt passen, wissel ze dan in voor uitbetaling in contanten. Kom langs en ontdek hoeveel wij jou kunnen uitbetalen voor jouw zilveren manchetknopen!

Zilveren manchetknopen verkopen Amsterdam

Gratis taxatie van jouw zilveren manchetknopen

Het is goed te begrijpen dat je snel wilt weten hoeveel jouw zilveren manchetknopen vandaag de dag waard zijn. Daarom ontvang je altijd eerst een gratis taxatie van ons. Tijdens deze taxatie gaan we na of jouw manchetknopen van massief zilver zijn gemaakt . Het is belangrijk om dit te controleren omdat alleen massief zilver ingewisseld kan worden voor geld. Zijn jouw manchetknopen verzilverd, dan gaat het om zo’n dun laagje zilver dat deze helaas geen zilverwaarde heeft. Massief zilver is goed te herkennen door een merktekentje of het getal “925” (eerste gehalte zilver) of het getal “835” (tweede gehalte zilver). Na de taxatie kopen wij jouw zilver in op basis van gewicht tegen de beste inkoopprijs per gram.

Actuele inkoopprijzen

Zilver manchetknopen verkopen is geen ingewikkelde zaak. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele zilverkoers om onze inkoopprijs te berekenen. Voor de inkoop hebben wij altijd jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning)  nodig om de transactie te registreren. Het inkoopbedrag betalen wij direct aan je uit. Zilveren manchetknopen verkopen levert dus geld op. Zo heb je geld om te besteden aan iets nieuws of om te sparen voor later. Een afspraak maken voor de zilver inkoop is bij ons niet nodig, kom gewoon langs tijdens onze openingsuren en wij gaan meteen voor je aan de slag. Heb je ook andere zilveren sieraden om te verkopen? Deze kun je samen met jouw zilveren manchetknopen bij ons inleveren voor cash. Benieuwd hoeveel dit jou oplevert? Bezoek onze winkel vandaag met jouw zilveren manchetknopen of andere sieraden!

Het inkoopbedrag betalen wij direct aan je uit.

Zilveren manchetknopen verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren manchetknopen naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren manchetknopen direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!