Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

14 Karaat goud

58,5% puur goud

14 karaat goud verkopen

Heb je goud in handen? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk sieraden met een gehalte van 14 karaat  goud. Dit soort sieraden worden het namelijk het meest gedragen in Nederland. Dit komt doordat men in Nederland pas van een gouden sieraad mag spreken wanneer deze goud bevat van ten minste 14 karaat. Maar wat betekent dit eigenlijk? Het karaatgehalte zegt iets over het percentage aanwezige puur goud en dit is namelijk 58,5%.  Wanneer u dus een gouden sieraad of voorwerp met een karaatgehalte van 14 karaat komt verkopen dan kopen wij het goud aan de hand van dit percentage van je in. 14 Karaat goud verkopen is makkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam.  

585 goud verkopen Amsterdam
Percentage goud59%

Verkoop vandaag 14 Karaat Sieraden

Kom je 14 karaat goud komt verkopen aan ons? Dan ontvang je een inkoopprijs gebaseerd op het  percentage puur goud.  Mocht er een keurmerk in het sieraad is gestempeld, dan ziet u in de meeste gevallen een eikenblad met het getal 585 erin. Veel mensen vragen zich af waarom gouden sieraden niet van puur goud gemaakt worden. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de draagbaarheid. Ten eerste is puur goud een zeer kostbaar edelmetaal, dus hoe meer puur goud in een sieraad zit, des te prijziger. Daarnaast is puur goud van zeer zacht en moet deze met een ander metaal vermengd worden om het steviger en draagbaar te maken.

Direct geld voor je 14 karaat goud

Wil je 14 karaat gouden sieraden verkopen? Dan helpen wij je graag verder. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden sieraden van 14 karaat goud gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten. Het bedrag die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Gouden sieraden verkopen kan tijdens onze openingstijden in Amsterdam. Benieuwd hoeveel dit jou oplevert? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs!

In Nederland verkochte gouden sieraden moeten minimaal 14 karaat goud bevatten.

14 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 14 karaat gouden sieraad naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 14 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!