Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

830 zilver

83% puur zilver

830 zilver verkopen

Zilveren gebruiksvoorwerpen worden niet van puur zilver gemaakt, maar van een mengsel van zilver en andere metalen. Dit heet een legering. Het percentage puur zilver wordt dan aangeduid met een getal. 830 zilver komt dan overeen met 83% zuiver zilver. Voor de inkoop van zilver wordt daarom altijd een inkoopprijs gehanteerd die gebaseerd is op deze zuiverheid. Benieuwd hoeveel dit jou oplevert? Bezoek dan onze winkel zonder afspraak en ontdek onze actuele inkoopprijzen! Zilver verkopen doet u bij Goud Verkopen Amsterdam.

830 zilver verkopen in Amsterdam
Percentage zilver83%
zilver 830 verkopen Amsterdam

Hoe herken je 830 zilver?

Hoe herken je 830 zilver? Dit kan aan de hand van herkenbare zilverkeuren. Omdat 830 zilver ook wel tweede gehalte zilver wordt genoemd, worden grote zilveren voorwerpen in Nederland voorzien van een zilvermerk met een afbeelding van een leeuw vergezeld met “II”. Kleinere voorwerpen worden vaak bestempeld “830” of met de aanduiding “Z II”. Nederlandse zilver is altijd gekeurd. Zilver uit het buitenland vaak ook, maar niet altijd. Indien je geen zilverkeur ziet, is de kans groot dat jouw object verzilverd is. Dan gaat het om slechts een dun zilverlaagje wat zo goed als geen zilverwaarde vertegenwoordigt. Om die reden kopen wij alleen massief zilveren objecten in. Bij Goud Verkopen Amsterdam kunt u dus 830 zilver verkopen.

Verkoop vandaag jouw zilver

Onze inkoopprijs van 830 zilver is altijd actueel. Deze prijs is namelijk gekoppeld aan de zilverkoers en beweegt met de koers mee. Daarnaast gaat de inkoop van zilver op gewicht, dus hoe zwaarder jouw zilveren item, des te meer dit gaat opleveren. Uiteraard mag je ook zilver van verschillende gehaltes gelijktijdig aan ons verkopen. Wil jij weten hoeveel jouw zilver waard is? Onze inkoopspecialisten staan tijdens onze openingsuren voor je klaar; hier hoef je geen afspraak voor te maken. Voor de inkoop neem je alle zilveren items mee naar onze inkoopwinkel samen met jouw geldige legitimatiebewijs, deze hebben wij van je nodig om de inkoop van 830 zilver te registreren.

Wij kopen 830 zilver in aan de hand van actuele inkoopprijzen.

830 zilver verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 830 zilver object naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 830 zilver direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!