Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Cartier verkopen

Cartier sieraden verkopen

Cartier heeft een bijzondere collectie sieraden.  Cartier sieraden verkopen kan altijd, hier ontvang je een mooie prijs voor. Dit komt omdat tweedehands Cartier sieraden erg geliefd zijn. Dat is natuurlijk niet zomaar, dit Frans juweliershuis bestaat sinds 1847. Na de Eerste Wereldoorlog zijn ze zich in Zweden gaan vestigen. Van hieruit is het merk alleen maar doorgegroeid en behoort inmiddels tot het grootste juweliersmerk wereldwijd.

Lange tijd is dit bedrijf altijd in eigendom van de familie Cartier geweest. In 1972 kochten een aantal investeerders Cartier Parijs. Hier kwamen later de kantoren in Londen en Parijs bij maar ook andere juweliersbedrijven. Sinds 2012 behoort Cartier tot de Richemont holding.

Inkoop Cartier sieraden

Dit Frans juweliershuis bestaat sinds 1847.

De sieraden: armbanden, kettingen, ringen, oorbellen en meer

Naast Cartier horloges zijn ook de sieraden populair. Bijvoorbeeld de Cartier armbanden in verschillende variaties. De Trinity de Cartier armband heeft een modern design terwijl de Juste un Clou juist opvallend is. Dit is ook het geval met het aanbod ringen. De Panthère de Cartier ring met panterkop of de Juste un Clou ring in de vorm van een gebogen spijker. Maar er zijn ook veel standaard modellen verkrijgbaar.

Een Cartier ketting geeft een bepaalde status mee. Het merk heeft verschillende kettingen ontwikkeld die voor klasse en stijl staan. Alles wordt gemaakt in 18 karaat goud, waarbij de goudkleur varieert. Bijpassende Cartier oorbellen maakt het plaatje helemaal af. Je kunt je voorstellen dat Cartier sieraden voor veel vrouwen een grote aanwinst is. Je Cartier sieraad verkopen is daarom een goed idee mits je hem niet meer draagt of graag iets nieuws wil.

Veel bekende mensen hebben Cartier sieraden (gedragen). Onder andere koningin Elisabeth van België, de Spaanse koningin Victoria Eugenia en natuurlijk een hele reeks beroemde filmsterren. Het gaat hier dan niet alleen om bovenstaande sieraden maar bijvoorbeeld ook de zeer indrukwekkende Cartier tiara.

Jouw Cartier sieraad verkopen

Je hebt een of meerdere sieraden liggen die je graag omruilt tegen geld. Je Cartier sieraden verkopen levert je direct contant geld, maar we kunnen het bedrag natuurlijk ook op je eigen rekening storten. Vooraf bepalen we de waarde en de prijs die je voor je juwelen krijgt. Dit doen we aan de hand van een aantal factoren.

De staat van jouw Cartier sieraad is in geval van tweedehands en vintage inkoop ontzettend belangrijk. Heb je het altijd goed onderhouden of zitten er beschadigingen aan? Het scheelt ook of het sieraad veel is gedragen of in (bijna) originele staat is. En dan nog de vraag: heb je het originele doosje en de documentatie nog? Dit zijn twee belangrijke zaken waar we op letten. We adviseren dan ook om de originele papieren en het doosje altijd mee te nemen naar de taxatie. Ook de populariteit van het sieraad speelt een belangrijke rol in het bepalen van de inkoopwaarde. Sommige sieraden zijn zeer geliefd, hier is veel vraag naar. Dit drijft de inkoopprijs op.

Bij een Cartier sieraad verkopen is het belangrijk dat je dit vooraf laat taxeren. Kom naar ons toe, dan hoor je van onze specialisten welke prijs we voor het sieraad geven. Verkopen kan direct. Hier hebben we jouw geldige legitimatie voor nodig. Kom jouw sieraden verkopen vandaag!

Cartier sieraden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Cartier sieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Cartier sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!