Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Goudbaar

Goudbaar verkopen

Goud wordt sinds de oudheid verzameld en verhandeld vanwege zijn bijzondere verschijning en zeldzaamheid. Zo is goud al eeuwen het meest gezochte metaal op aarde en wordt het al duizenden jaren gebruikt om rijkdom uit te drukken. Wil je jouw goudbaar verkopen in Amsterdam? Profiteer van zowel de beste goudprijs en een snelle service. Wij kopen goudbaren in alle soorten en gewichten. Heb je vandaag geld nodig? Bij ons hoef je geen afspraak te maken en staan we tijdens openingstijden voor je klaar.

Goudbaar verkopen Amsterdam
Baar goud verkopen

Goudbaren zijn waardevol

Door de eeuwen heen is men goudbaren gaan maken. Deze worden ook wel goudstaven genoemd. Kenmerkend voor een goudbaar is een rechthoekige vorm en de stempels die onder andere het gewicht en zuiverheid van het goud uitdrukken. Er zijn verschillende producenten van goudbaren. Betrouwbare makers zijn onder andere Umicore, Heraeus, Perth Mint en Credit Suisse. Deze bedrijven produceren baren die aan de hoge standaarden van de London Bullion Market Association (LBMA) voldoen. Hierdoor zijn LBMA goudbaren betrouwbaar en kunnen overal ter wereld verhandeld worden.

Jouw goudbaren verkopen zonder afspraak

Niet alleen particulieren, maar ook banken kopen goudstaven op. De overheden en centrale banken van landen over de hele wereld bewaren deze staven onder de noemer goudreserve. Vroeger was goud gekoppeld aan de waarde van de valuta van het land. Dit is niet meer het geval. Goudbaren dienen tegenwoordig als waardereserve. Heb jij ooit een deel van jouw vermogen omgezet in goudbaren en ben je benieuwd hoeveel jouw goudbaar vandaag waard is? Kom goud verkopen in Amsterdam, waar onze inkoopexperts staan klaar om je te voorzien van een gratis taxatie. Bovendien ontvang je de uitbetaling per bankoverschrijving of in contanten indien mogelijk. Kom direct naar Goud Verkopen Amsterdam om jouw goudbaren te verkopen.

Kenmerkend voor een goudbaar is een rechthoekige vorm en stempels die het gewicht en zuiverheid van het goud uitdrukken.

Goudbaar verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw goudbaar naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele verpakking of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goudbaar direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!