Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren schalen

Zilveren schalen verkopen

Vroeger werd zilver gebruikt voor het maken van veel gebruiksvoorwerpen. Tegenwoordig hebben wij andere materialen uitgevonden, zoals RVS, die dit edelmetaal kunnen vervangen. Liggen jouw zilveren schalen jarenlang in de kast? Wissel ze dan bij ons in voor uitbetaling in contanten. Zilveren schalen verkopen gaat gemakkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam. Wij kopen oud zilver in tegen de beste, actuele inkoopprijzen. Wil je weten hoeveel dit jou kan opleveren? Breng dan jour zilveren schalen langs in onze winkel voor een vrijblijvende taxatie.

Zilveren schaal verkopen Amsterdam

Inkoop van zilveren schalen

Het verkopen van oud zilver is zeer eenvoudig. Om het nog makkelijker voor jou te maken, hoef je bij ons geen afspraak te maken om een bezoek te brengen aan ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver. Voorafgaand aan de inkoop taxeren we jouw zilveren voorwerpen om deze te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Zijn jouw schalen verzilverd, dat wil zeggen dat ze niet van massief zilver zijn gemaakt, dan kunnen wij deze helaas niet van je inkopen. Verzilverde items vertegenwoordigen zo goed als geen zilverwaarde. Bij zilver verkopen gaat het dus om massief zilveren voorwerpen. Massief zilver is goed te herkennen door een officiële keurteken. Aan de hand van het gehalte zilver berekenen we dan de inkoopwaarde door het totaalgewicht aan zilver te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Ontvang direct geld

Natuurlijk wil je de beste prijs voor jouw zilver ontvangen. Daarom houden wij de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten zodat wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs kunnen bieden. Wanneer je oud zilver komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag ontvang je direct in contanten of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en ontdek het zelf!

Wanneer je oud zilver komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit.

Zilveren schalen verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren schalen naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren bestek direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!