Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Goud verkopen per post – wel of niet doen?

Goud Verkopen in Amsterdam > Goud verkopen per post – wel of niet doen?

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die deze oproep doen: ga goud verkopen per post. Is het echter wel zo’n goed idee om je oude sieraden, horloges, gouden munten of zilver per post van de hand te doen?  Nee, natuurlijk niet! In dit artikel willen we je uitleggen waarom niet.

Goud, een kostbaar goedje
Alvorens je goud daadwerkelijk te verkopen, is het zaak dat je je goed realiseert dat je met die zorgvuldig bewaarde kostbaarheden veelal iets unieks en waardevols in handen hebt. Als je dus overweegt om deze te verkopen, bedenk dan goed aan wie je die kleinoden wil voorleggen en hoe?

Je goud verkopen per post – dacht het niet!
Tegenwoordig regelen we veel zaken op afstand. Hetzij via internet, of via de post. Maar een oproep om je gouden juwelen per post te verkopen? Roept dat bij jou eigenlijk ook geen twijfels en vragen op?

1. Is het niet beter om direct menselijk contact te hebben?
Op de eerste plaats heb je over de post geen idee wie je voor je hebt. Met andere woorden, wie gaat beoordelen wat je kostbaarheden waard zijn? Zonder uitleg? Zonder vragen? Zonder overleg?

2. Zijn de taxateurs experts?
Wil je goud verkopen, dan wil je een professional treffen. Niet iemand die absoluut niet weet waar hij of zij het over heeft, noch weigert je over de post uit te leggen hoe tot een bepaalde waarde te zijn gekomen.

3. Wat als je zending zoekt raakt?
Wat, als je na een tijdje merkt dat er helemaal geen response komt op je kostbare pakje? Wie kraait er dan nog naar? Je kunt er dan spijt van hebben dat je goud wilde verkopen per post, maar de kans is groot dat je er nooit meer iets van hoort.

4. Of als je je geld niet zomaar krijgt?
Bij het goud verkopen per post heb je een proces in gang gezet dat altijd langer duurt dan je wilt. Met als gevolg dat je je geld vaak ook niet meteen krijgt. Veel van dat soort gezichtsloze transacties verzanden in heen en weer geschrijf. Waar blijft je goede geld?

5. En wat, als je niet tot een overeenkomst komt?
Inderdaad, goede vraag! Wat gebeurt er als je na de taxatie besluit om je kostbare goud toch maar niet te verkopen? Hoe zeker is het, dat je het dan nog terugkrijgt? Wanneer? En volledig?

Ga daarom nu goud verkopen in Amsterdam
Waarom dus niet gewoon kiezen voor een snelle, betrouwbare methode om je goud te verkopen? Bezoek onze goud inkoopwinkel in Amsterdam. Daar staan betrouwbare experts voor je klaar die je oog in oog te woord staan. Bovendien zullen ze je haarfijn uitleggen hoe ze tot een eerlijke prijs zijn gekomen voor je gouden sieraden. Geld dat je contant kan meenemen. Of meteen naar je bankrekening kan worden overgemaakt.

Onze inkoopwinkel Amsterdam is een inloopwinkel
Je hoeft bij de Goud Verkopen Amsterdam niet eens een afspraak te maken. Je kunt zo bij ons binnenlopen voor informatie, beargumenteerd advies of een professionele taxatie. Aan jou is dan het laatste woord. Geef toe: dat is toch veel beter dan je goud verkopen per post?

Direct goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw gouden items naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!