Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Wanneer is de beste tijd om goud te verkopen? Hier op letten!

Heb je thuis gouden sieraden liggen die je niet gebruikt? De goudprijs is hoog, is nu de beste tijd om goud te verkopen? Maar ja, als die sieraden een grote emotionele waarde voor je hebben, wat doe je dan? Hieronder lees je welke ideeën wij daarvoor hebben!

1. Waarom nu oud goud verkopen?
Goud is een materiaal dat al eeuwenlang door mensen wordt gebruikt. Heel vroeger als betaalmiddel, soms gebruikt door een tandarts, maar het meeste goud zit in sieraden. De mode in vorm, kleur en grootte van sieraden is veranderlijk door de jaren heen en er zijn maar weinig sieraden die zó tijdloos zijn, dat ze generaties lang gedragen worden. Het lot van veel ringen en kettingen is dan ook dat ze in een sieradenkistje ongedragen blijven liggen.

2. Emotionele waarde vs. geld voor iets nieuws
Want stel dat je de ring die je van oma hebt gekregen absoluut niet weg wilt doen, maar je er ook niet aan moet denken om die ring aan je vinger te dragen? Dan gebeurt het maar al te vaak dat de ring blijft liggen. Af en toe denk je misschien: ”daar zou ik toch eigenlijk iets mee moeten doen!” En dat kan!

3. Een nieuwe bestemming voor jouw gouden sieraden
Het is natuurlijk mogelijk om met bijvoorbeeld die ring van oma naar een goudsmid te gaan en een nieuw ontwerp voor de ring te laten maken. Dat is prachtig, maar er hangt wel een fiks prijskaartje aan.Wie goud inlevert bij de inkoper, werkt mee aan duurzame goudproductie, jouw oud goud wordt namelijk omgesmolten tot iets nieuws!

4. Gratis goud taxatie en direct geld
Laat je sieraad daarom bij ons op waarde taxeren. En stel dat het bedrag je bevalt dat je door ons krijgt uitbetaald, dan is het een mooi idee van de opbrengst een blijvende herinnering aan oma te kopen, iets waar je dagelijks met liefde naar kijkt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
We willen graag vrijblijvend de waarde bepalen van jouw gouden voorwerp. De prijs voor goud is hoog, dus de tijd om goud te verkopen is wat betreft de opbrengst een hele goede. Misschien ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd en creëer jij een nieuwe bestemming voor sieraden met een emotionele lading die al jaren op jou liggen te wachten. Een mooie reden heb je dus al voor oud goud verkopen.

Vind je het tijd om goud te verkopen?
Bekijk onze contactpagina voor alle informatie over onze inkoopwinkel. Wij helpen je graag verder!