Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Veilig goud verkopen? Zo geregeld!

Goud Verkopen in Amsterdam > Veilig goud verkopen? Zo geregeld!

Wil je jouw goud verkopen en vraag je je af hoe dat precies in zijn werk gaat? Lees verder hoe veilig goud verkopen in zijn werk gaat bij Goud Verkopen Amsterdam.

Een goede tijd om goud te verkopen
Als je overweegt om bijvoorbeeld gouden sieraden die je nooit meer draagt te verkopen, is dit een mooie tijd om daarmee door te pakken. De koers van goud staat aan het begin van dit decennium hoog. Dat betekent voor jou dat je op dit moment de beste prijs ontvangt voor je gouden sieraden. Dat geldt natuurlijk ook als je goud in je bezit hebt anders dan sieraden. Je hebt misschien veel vragen over het hoe goud verkopen nu precies in zijn werk gaat. In de media doen nog wel eens verhalen de ronde over malafide goudhandelaren. Gelukkig kun je bij Goud Verkopen Amsterdam uiterst veilig goud verkopen. Wij zijn een ervaren bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van onder andere goud.

Gerenommeerde en vakkundig
Bij onze vestiging in Amsterdam kan je te allen tijde binnen stappen om je goud te laten taxeren door ons. Dit is geheel vrijblijvend èn gratis. Hiervoor hoef je ook geen afspraak te maken. In onze vestiging kun je veilig goud verkopen, want je bevindt je dan in een beveiligde omgeving. Met meer dan 20 jaar aan ervaring zijn onze vakkundige specialisten zeer ervaren op het gebied van goud inkoop. Wij taxeren al het goud op de juiste waarde en geven jou als verkoper een eerlijke inkoopprijs voor jouw goud.

Vertrouwd en veilig
Binnen openingstijden kun je altijd zonder afspraak binnenkomen om veilig goud te verkopen. In onze beveiligde winkel denken wij ook graag met je mee hoe je handig en veilig je goud kan verkopen.Loop je liever niet met een te groot geldbedrag over straat? Wij maken het geld over op je bankrekening. Zo heb je voor de beste prijs jouw goud verkocht en heb je jouw geld snel tot je beschikking, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iets met je zojuist verdiende geld overkomt.

Goud Verkopen Amsterdam – jouw vertrouwde inkoper
Wat tegenwoordig regelmatig opduikt in advertenties is het aanbod om je goud per post te verkopen. Deze praktijken raden wij ten zeerste af, want oplichting ligt dan op de loer. Als je al wel geld gestort krijgt op je rekening, is het nog maar de vraag of je goud wel op de juiste waarde is geschat en uitbetaald. Bij Goud Verkopen Amsterdam ben je ervan verzekerd dat je de beste prijs krijgt voor jouw goud. Daarnaast werken wij, net als andere inkopers, met zowel een identificatieplicht als een registratieplicht. Zo willen wij voorkomen dat goud dat op een oneerlijke manier is verkregen aan ons wordt verkocht.

Vrijblijvende en gratis taxatie zonder afspraak
Wil je snel en veilig goud verkopen? Je kan binnen onze openingstijden altijd langskomen om je goud te laten taxeren en verkopen. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken en je bent verder ook nergens toe verplicht. Kom dus ook goud verkopen in Amsterdam! We hopen jou gauw te zien in onze beveiligde vestiging zodat je verzekerd bent van de beste prijs voor jouw goud.


Direct goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw goud naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!