Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Goud verkopen? Contant geld!

Goud Verkopen in Amsterdam > Goud verkopen? Contant geld!

Goud is een van de meest dure en duurzame edelmetalen die er bestaat. Om die reden investeren veel Nederlanders in goud. Tegelijk zijn er ook veel mensen in ons land die thuis oud goud hebben liggen, maar daar graag van af willen. Wil je ook graag goud verkopen contant? Dan profiteer je van flink wat voordelen die goudverkoop met zich meebrengt. Jouw gouden sieraden, oude munten en eventuele goudbaren verkopen is mogelijk bij Goud Verkopen Amsterdam, dé goudspecialist in Amsterdam.

VOORDEEL 1: Direct over extra contant geld beschikken
Wie kiest voor sieraden van goud verkopen contant te regelen, beschikt direct over een mooi geldbedrag dat uitgegeven kan worden aan iets anders. Heb je thuis sieraden liggen waar je toch niets mee doet en die liggen te verpieteren? Verkoop deze dan door aan ons als goudexpert. U krijgt dan contant een eerlijke prijs voor je gouden voorwerpen en sieraden en kunt van het geld een ander mooi luxeproduct kopen. Heb je altijd al een lekker grote smart tv willen kopen? Of een nieuwe fiets? Verkoop je goud aan Goud Verkopen Amsterdam en het is snel geregeld!

VOORDEEL 2: Geen goud in huis? Dat voelt een stuk prettiger!
In Nederland zijn er veel mensen, zeker oudere mensen, die thuis een flinke voorraad sieraden en voorwerpen van goud en zilver hebben liggen. En die met die waardevolle spullen eigenlijk niets doen. Nog los van het feit dat dit zinloos is en zonde van het geld (het goud ligt maar wat te liggen), geeft de aanwezigheid van goud in huis jezelf een onveilig gevoel. Terecht, want inbrekers hebben het vaak vooral voorzien op gouden sieraden en voorwerpen, omdat deze erg waardevol zijn. Herken je je in deze situatie en heb je thuis ook een hoeveelheid goud liggen waar je eigenlijk niets mee doet? Laat ons je goud taxeren, volledig gratis, en een prijsvoorstel doen. Dan ben je straks van dat ‘vervelende’ goud in huis af!

VOORDEEL 3: Goud levert op dit moment veel op
Een ander voordeel van je goud verkopen aan een goudspecialist, is dat de koersen op de goudmarkt begin van dit decennium zeer gunstig zijn. Wil je een mooie prijs voor je gouden sieraden krijgen? Dan is dit een goede tijd om te overwegen om je goud door te verkopen en een mooi geldbedrag op te strijken.

Goud verkopen contant versus je goud verkopen via de post
Iedereen die zich realiseert wat goud verkopen contant oplevert, kiest voor sieraden verkopen die anders toch voor niets in de kluis of kast lagen. Er zijn bedrijven die advertenties plaatsen over goud laten taxeren via de post. Er zijn nog steeds mensen die in deze trucs trappen. Goud laten taxeren via de post kan dus betekenen dat je je goud kwijt bent en dit niet meer terugziet. Trap hier dus niet in!

Laat je goud nu bij ons taxeren!
Verzamel jouw gouden sieraden, munten en voorwerpen en kom langs voor een vrijblijvende en gratis taxatie bij Goud Verkopen Amsterdam. Onze goudspecialisten kunnen exact bepalen hoeveel jouw goud waard is, doe een prijsvoorstel en bij akkoord krijg je voor je goud meteen uitbetaald in contacten. Ga je liever niet met contant geld op zak over straat, dan is een bankoverschrijving uiteraard ook mogelijk.


Direct goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw goud naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!