Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Goud verkopen bij de juwelier? 4 redenen om verder te kijken

Goud Verkopen in Amsterdam > Goud verkopen bij de juwelier? 4 redenen om verder te kijken

In je huis liggen aankopen gemaakt van het edelmetaal goud. Als eigenaar heb je vaak meer waarde op het nachtkastje dan gedacht. Pas tijdens een zoektocht ontdek je hoeveel geld het sieraad opbrengt na een verkoop. En als je jouw sieraden nauwelijks meer draagt, dan ligt goud verkopen voor de hand. Veel mensen denken dan gelijk aan goud verkopen bij de juwelier, toch heeft het vaak zin om andere mogelijkheden te onderzoeken. Lees hieronder de 4 redenen om verder te kijken.

1. Ontvang je wel de beste prijs voor je bezit?
Een kijkje in huis leert dat je vaak de meest schitterende sieraden bewaart. In verschillende situaties besluit je de accessoires te verhandelen. Bijna vanzelfsprekend wandel je een juwelier binnen. Zonder serieus vergelijkingsmateriaal kom je al snel tot het besluit om te verkopen. In onze inkoopwinkel betalen we iedereen een redelijke prijs voor het goud inruilen. Bij een juwelier is het nog maar de vraag of je waar krijgt voor jouw gouden sieraad. Het hoeft niet zo te zijn dat ze meteen de beste prijs terugbetalen. Als verkoper handel je slim door het hoogste bedrag uit de goudverkoop te halen. Na een eerlijke vergelijking tussen juwelier en inkoopwinkel ruil je het edelmetaal met een gerust hart in.

2. Meer dan alleen sieraden
Goud verkopen bij de juwelier betekent een andere deal maken. De inruiling gaat in de meeste gevallen alleen over armbanden, kettingen, ringen of oorbellen. Misschien heb je ergens in huis nog meer spullen van waarde. In een verzameling duiken vaak ook muntstukken. Het verschil met een juwelier is dat wij ook gouden en zilveren munten inkoop aanbieden. Met zulke service kijken we verder dan alleen het verhandelen van de sieraden. Een juwelier kijkt alleen naar de handel van accessoires. Dat maakt het interessant om als verkoper bij ons binnen te lopen.

3. Een specialist in goud inkoop
Een gouden juweel gaat vaak al talloze jaren mee in een familie. Meestal verruil je een voorwerp van grote betekenis. In onze inruilwinkel snappen we dat je als verkoper een grote keuze maakt. Net als jij, willen we zeker zijn dat we eruit komen op een eerlijke prijs. Onze experts bekijken het sieraad of muntstuk om tot een voorstel te komen gebaseerd op actuele inkoopkoersen. Een juwelier gaat ondertussen ook over het verkopen van sieraden uit de eigen collectie. Wij concentreren ons alleen op de inkoop van zulke voorwerpen. Met deze kennis en ervaringen biedt het team gegarandeerd hoge kwaliteit.

4.Toegankelijk voor iedereen
Graag maken we een deal met je over sieraden maar ook over munten of andere voorwerpen gemaakt van edelmetaal. Wij doen dus meer dan alleen de aangeboden accessoires aannemen. Goud verkopen bij de juwelier gaat op een andere manier in zijn werk. Een juwelierszaak heeft een meer exclusieve uitstraling in de winkelstraten en wil vaak dat je dan weer geld besteed in dezelfde winkel. Wij vinden het belangrijk dat een groot publiek onze winkel weet te vinden. Bij ons hoef je niets aanschaffen na verkoop, je krijgt gelijk het geld mee en beslist zelf wat je met de centen gaat doen.  Loop vandaag nog bij ons binnen om te ervaren wat jouw gouden voorwerpen opleveren!

Direct sieraden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw gouden items naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!