Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Goud juwelen verkopen in Amsterdam

Goud Verkopen in Amsterdam > Goud juwelen verkopen in Amsterdam

Goud juwelen verkopen in Amsterdam kan erg simpel en efficiënt worden gedaan. Men heeft vaak wat gouden juwelen die bijvoorbeeld door de jaren heen zijn gespaard. Hierbij kun je denken aan oorbellen, maar ook aan kettingen, ringen en in sommige gevallen zelfs aan horloges. Het verkopen van je gouden juwelen kan verschillende voordelen met zich meebrengen en het is dan ook erg eenvoudig en snel gedaan!

Goud juwelen verkopen, hoe ga je te werk?
Zoals gezegd is het verkopen van je gouden juwelen erg snel gedaan. Er zijn een aantal stappen die je zou moeten volgen om jouw goud vlekkeloos te verkopen aan onze inkoopwinkel in Amsterdam.

STAP 1 – Om te beginnen is het een aanrader om alle gouden juwelen die je thuis hebt even te verzamelen. Het kan zijn dat je er slechts een aantal wilt verkopen, maar het kan ook zijn dat je al je juwelen wilt verkopen.

STAP 2 – Pak de juwelen erbij die je wilt verkopen en test deze op echtheid. De verkoop kan uiteraard uitsluitend gerealiseerd worden als er sprake is van echt goud. Of je goud echt is kun bijvoorbeeld achterhalen door naar keurtekens te zoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een sterke magneet. Echt goud is niet magnetisch en door over deze kennis te beschikken kun je dus al snel concluderen of je goud echt of nep is.

STAP 3 – Indien je vervolgens tot de conclusie bent gekomen dat het goud dat je wilt verkopen daadwerkelijk echt is kun je hiermee naar onze zaak komen in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren kun je je goud langsbrengen bij onze specialisten.

STAP 4 –  In onze winkel wordt het goud dat je wilt verkopen direct getaxeerd. Op basis van deze taxatie krijg je dan het bedrag te horen dat wij voor de juwelen kunnen betalen. Indien je akkoord gaat, kun je je juwelen direct aan ons verkopen. Hierbij is een geldige ID-bewijs verplicht. Uitbetaling kan contant of per overboeking naar uw bankrekening.

De voordelen goud juwelen verkopen
Er kunnen veel verschillende redenen voor goud verkopen. Een mogelijk scenario is bijvoorbeeld dat je door onverwachtse kosten snel geld nodig hebt. Het verkopen van opgespaard goud is dan vaak een ideale optie. Dit komt mede doordat je het geld direct meekrijgt. Daarnaast kun je het bedrag contant meekrijgen als je het meteen geld nodig hebt. Uiteraard kan dit ook op je rekening worden gestort als je liever niet met contant geld over straat loopt.

Direct goud verkopen in Amsterdam
Verkoop jouw goud op een zeer betrouwbare manier en ontvang hiervoor direct het geld. Door een bezoek te brengen aan onze winkel in Amsterdam, hoef je je nergens meer zorgen om te maken en voor enkel een taxatie kun je ook vrijblijvend langskomen. Benieuwd hoeveel jouw gouden juwelen waard zijn? Kom snel langs en ontdek het zelf!

Direct goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw gouden items naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!