Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Chinese gouden munten

Nederlandse zilveren munt verkopen

Chinese Gouden Panda verkopen

Heb jij Chinese gouden Panda munten om te verkopen? Breng ze langs in onze inkoopwinkel en ontvang direct geld! 

Chinese gouden munten verkopen

I

n China worden al vele jaren gouden munten geslagen. Misschien wel de bekendste gouden munt uit dit land is de Chinese Panda. Heb jij een gouden munt uit China om te verkopen? Breng het langs in onze winkel en wij gaan voor u aan de .

Gouden munten uit China wissel je direct in voor geld. Het verkopen van munten en andere vormen van goud is zeer eenvoudig en kan zonder afspraak op ons adres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan onze inkoopexperts klaar om jouw direct te helpen.

Om een gouden munten te kunnen inkopen, is eerst een taxatie nodig. Dit betekent dat wij jouw gouden munten gaan controleren op echtheid. In bijna alle gevallen kan deze check plaatsvinden terwijl je wacht. Zodra echtheid is vastgesteld, berekenen wij de inkoopprijs aan de hand van het gewicht van de munt en de actuele goudkoers.

 

 

 

 

 

 

O

m jou de beste prijs voor jouw Chinese gouden munt te geven, koppelen wij onze inkoopprijzen aan de actuele edelmetaalkoersen. Hoe hoger deze staat des te meer wij kunnen uitbetalen. Bovendien hoef je bij ons  niet lang op je geld te wachten.

Voor het voltooien van de inkoop hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig. Tevens zullen we je vragen naar je adresgegevens. Dit is een wettelijke verplichting. Zonder deze gegevens mogen wij de munt niet van jou inkopen.

Jij kiest helemaal zelf hoe je het inkoopbedrag wilt ontvangen. Dit kan in contanten of door middel van een overboeking naar jouw bankrekening. Wil je weten hoeveel wij jouw Chinese gouden munt oplevert? Bezoek dan snel onze winkel in Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

Chinese gouden munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Chinese gouden munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw gouden munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!